Online auto verkopen tips

Wil je online je je auto verkopen, dan kun je daar waarschijnlijk wel wat tips bij gebruiken. Tenzij je hier heel bedreven in bent, dan weet je alle tips zelf al wel te geven. Maar voor het geval dat dat niet zo is, hier een paar nuttige suggesties:
De eerste tip is een beetje een open deur, maar we noemen hem toch even: zorg dat je auto er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Maak hem zo goed mogelijk schoon, van binnen en van buiten. Maak bijvoorbeeld de plastic onderdelen schoon met speciaal daarvoor gemaakte doekjes. Ze zijn onder andere bij de Lidl verkrijgbaar voor niet veel geld.
De bumper van de auto kun je weer laten glanzen met bumperzwart. De rest van de carrosserie ziet er na een hotwax beurt weer letterlijk en figuurlijk schitterend uit. Vergeet niet de velgen goed te poetsen, en behandel de banden met bandenzwart, dan lijken ze weer als nieuw.

In een advertentie plaats je foto’s waarin je de auto zo goed mogelijk uit laat komen, en waarin je alle kanten van de auto belicht, met name de speciale kenmerken, zoals bijvoorbeeld de navigatie of de mogelijkheid je smartphone aan te sluiten op het dashboard.

Wat je ook kunt doen, is geen advertentie zetten, maar de auto te laten taxeren op een website op het internet. Dan weet je niet Alleen de waarde, maar je kunt de auto vaak ook voor die waarde verkopen Aan het taxatiebedrijf. En dan halen ze de auto op, en regelen alles wat met de verkoop te maken heeft. Dan kun je vandaag nog je auto verkopen, en krijg je het geld en het vrijwaringsbewijs meteen in de hand gedrukt.