Wat te doen na een aanrijding

Heb je een aanrijding gehad? En heb je veel schade geleden aan je auto, daardoor? Dan vraag je je waarschijnlijk af wat je nu moet doen. Je auto is flink in waarde gedaald, en ziet er niet geweldig meer uit. Eigenlijk zou je hem weg willen doen, maar hem laten slopen betekent dat je er helemaal niets meer voor krijgt. En op onderdelen is hij nog best wel wat waard, voor wie daar oog voor heeft. En de juiste contacten.
Maar ja, waar vind je die. Wie koopt er nu een schadeauto en wil daar een redelijke prijs voor neertellen? Want dat wil je toch wel, een redelijke prijs. Natuurlijk wil je dat. Dat is ook niet meer dan redelijk, toch?
Gelukkig zijn er op het internet bedrijven te vinden die je auto wel willen kopen na een schade, zelfs na een flinke schade. Die oog hebben voor wat hij waard is, ondanks de schade. Die die waarde komen schatten, en je duidelijk vertellen waarop de schatting berekend is. Die de auto vervolgens gewoon meenemen, zodat je je daar ook niet druk over hoeft te maken, zelfs Al is hij niet meer bestuurbaar. En die bedrijven zorgen meteen voor een vrijwaringsbewijs ook. Je moet er dan natuurlijk wel één uitzoeken die RDW erkend is, maar dan ben je ook van alles af. Geen slapeloze nachten omdat jij verantwoordelijk zou blijven voor de kosten van de auto. En geld in het handje voor een auto waarvan je dacht dat je hem niet meer kon verkopen. Dé oplossing.